torstai 25. helmikuuta 2016

Mietteitä videolla

Pohdintaa videolla. Tehtävänä oli tehdä blogiin youtube video, joka tänne linkitetään. Tehokkaana tyttönä käytin ajoajan hyödyksi ja teinpä ensimmäisen vidoopätkän ajatuksistani. Olkaa hyvä.

some yrityksessä

1 kommentti:

  1. Hienoa Nina, että uskalsit rohkeasti ottaa uusia työvälineitä haltuun ja pohtia kriittisesti erilaisten työvälineiden käytettävyyttä YouTube videollasi.

    Olen kanssasi samaa mieltä, että täysin pelkästään virtuaalisesti toimiva tiimi jää jotenkin vajaaksi. Fyysistä etäisyyttä on Skypessä tms. välineissä enemmän kuin ihan oikeassa tapaamisessa. Puhumme kehollamme kuitenkin hyvin vahvasti: oliko se tosiaan 80% on muuta kuin puhetta. Virtuaaliset työvälineet kyllä toimivat ja asiat saadaan hoidettua, mutta ehkä juurikin ne rönsyt voivat olla sitä liimaa, joka pitää tiimiä/työyhteisöä koossa.

    Teen parhaillaan töitä monikulttuurisessa, maan rajojen ja eri organisaatioista tulevien ihmisten kanssa tiimityötä. Kyllä oikea kasvokkain tapahtuva tapaaminen on ehdottomasti se rikkain ja parhain. Skype jää kakkoseksi. Mutta on se oiva apu ja ehdottoman hyödyllinen rikastuttamaan esim. sähköpostittelua, joka taas on viestintävälineenä joskus aika haastava. Toki siinäkin on omat etunsa.

    VastaaPoista